Please use this identifier to cite or link to this item: https://rbkm.kmutt.ac.th/xmlui//handle/123456789/1592
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกชกร คุ้มวงษา,วันทนีย์ ทมมืด,เพ็ญจันทร์ เมฆวิจิตรแสง,นงนาถ พ่อค้า
dc.date.accessioned2022-04-19T05:31:19Z-
dc.date.available2022-04-19T05:31:19Z-
dc.date.issued2558
dc.identifier.urihttps://modps76.lib.kmutt.ac.th/xmlui//handle/123456789/1592-
dc.titleการพัฒนาการผลิตหัวเชื้อเห็กยายนางิในอาหารเหลวในระดับถังหมัก 50 ลิตร
dc.typeResearch Report
Appears in Collections:Research

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.