Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rbkm.kmutt.ac.th/xmlui//handle/123456789/1592
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กชกร คุ้มวงษา,วันทนีย์ ทมมืด,เพ็ญจันทร์ เมฆวิจิตรแสง,นงนาถ พ่อค้า | |
dc.date.accessioned | 2022-04-19T05:31:19Z | - |
dc.date.available | 2022-04-19T05:31:19Z | - |
dc.date.issued | 2558 | |
dc.identifier.uri | https://modps76.lib.kmutt.ac.th/xmlui//handle/123456789/1592 | - |
dc.title | การพัฒนาการผลิตหัวเชื้อเห็กยายนางิในอาหารเหลวในระดับถังหมัก 50 ลิตร | |
dc.type | Research Report | |
Appears in Collections: | Research |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.