Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Library@KMUTT ARCHIVE
Search
Search:
All of DSpace
KMUTT LIBRARY
Research
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-1 of 1 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Preview
Issue Date
Title
Author(s)
2563
การถ่ายทอดเทคโนโลยีและนวัตกรรมเพื่อการแปรรูป ผลิตภัณฑ์ไชโป้วตามมาตรฐานอาหารปลอดภัยและเพิ่มประสิทธิภาพการผลิตด้วยเครื่องนวดผักกาดหัว : กลุ่มวิสาหกิจชุมชน จังหวัดราชบุรี
พิสิฐพงษ์ อินทรพงษ์
;
ธิติมา วงษ์ชีรี
;
ทองไส ช่วยชู
;
อรณัท ปฐพีจำรัสวงศ์
Discover
Author
1
ทองไส ช่วยชู
1
พิสิฐพงษ์ อินทรพงษ์
1
อรณัท ปฐพีจำรัสวงศ์
Subject
1
งานวิจัย
1
ไชโป้ว
Date issued
1
2563